Tofu Bowl

Material:

* 4 pieces out
* 3 carrots (cut)
* 1 egg Pre leaves (green onion)  
* 1 pack Royco



    Spices:
    •  1/2 tsp pepper
    •  5 cloves garlic
    • 1 teaspoon salt
    • 1 teaspoon sugar
    HOW TO MAKE: 
    1. Tofu Puree, add salt and egg toss and let stand 
    2. Saute the spices, then enter the leaf pre carrots and stir until cooked love Royco secukupy, remove and let cool
    3. Put 1 tablespoon of dough out on a plastic bowl, then fill with a mixture of carrot and closed again with the dough out, then steamed.
    4. Once cooked remove, remove from the mold, let stand briefly, then fried.
    5. The sauce served with chilli / cayenne pepper 
     Versi Indonesia.

    BAHAN:
    • 4 buah tahu
    • 3 buah wortel (dipotong kotak2)
    • 1 butir telur
    • daun pre secukupy (potong2)
    • 1 bungkus royco
    BUMBU HALUS:
    • 1/2 sdt merica
    • 5 siung bawang putih
    • 1 sdt garam
    • 1 sdt gula
    CARA MEMBUAT:
    • Haluskan Tahu,masukkan garam dan telur aduk sampai rata lalu diamkan
    • Tumis bumbu halus,lalu masukkan wortel dan daun pre aduk sampai matang kasih royco secukupy,angkat dan dinginkan
    • Letakkan 1 sdm adonan tahu pada mangkok plastik,lalu isi dengan adonan wortel dan ditutup lagi dengan adonan tahu,lalu kukus.
    • Setelah matang angkat,lepaskan dari cetakan,diamkan sebentar,lalu digoreng.
    • Di sajikan dengan saos cabe / cabe rawit
      Tofu Bowl Tofu Bowl Reviewed by toyota on 19.23 Rating: 5

      Tidak ada komentar