Tofu Bowl
Spices:
- 1/2 tsp pepper
- 5 cloves garlic
- 1 teaspoon salt
- 1 teaspoon sugar
HOW TO MAKE:
- Tofu Puree, add salt and egg toss and let stand
- Saute the spices, then enter the leaf pre carrots and stir until cooked love Royco secukupy, remove and let cool
- Put 1 tablespoon of dough out on a plastic bowl, then fill with a mixture of carrot and closed again with the dough out, then steamed.
- Once cooked remove, remove from the mold, let stand briefly, then fried.
- The sauce served with chilli / cayenne pepper
Versi Indonesia.
BAHAN:
- 4 buah tahu
- 3 buah wortel (dipotong kotak2)
- 1 butir telur
- daun pre secukupy (potong2)
- 1 bungkus royco
BUMBU HALUS:
- 1/2 sdt merica
- 5 siung bawang putih
- 1 sdt garam
- 1 sdt gula
CARA MEMBUAT:
- Haluskan Tahu,masukkan garam dan telur aduk sampai rata lalu diamkan
- Tumis bumbu halus,lalu masukkan wortel dan daun pre aduk sampai matang kasih royco secukupy,angkat dan dinginkan
- Letakkan 1 sdm adonan tahu pada mangkok plastik,lalu isi dengan adonan wortel dan ditutup lagi dengan adonan tahu,lalu kukus.
- Setelah matang angkat,lepaskan dari cetakan,diamkan sebentar,lalu digoreng.
- Di sajikan dengan saos cabe / cabe rawit
Tofu Bowl
Reviewed by toyota
on
19.23
Rating:

Tidak ada komentar