Grill squid

Ingredients:
500 g squid, cleaned
2 tablespoons tomato sauce
1 tablespoon mushroom soy sauce
3 cloves garlic
3 pieces of red onion
1 teaspoon lemon juice
1 teaspoon salt
1/2 teaspoon ground pepper

How to Treat:

  1. Puree garlic and onion, then add tomato sauce, mushroom soy sauce, lime juice, salt, and pepper, stirring until blended.
  2. Enter squid, stir well, then store in refrigerator for about 1 hour.
  3. enter mixture was squid to the pan and cook until half cooked, remove from heat, then grilled squid until cooked and golden browned, remove from heat.
Serve with garnish sweetener, to enhance the taste.

Versi Indonesia

Bahan-Bahan :

500 
gram cumi, bersihkan
sendok makan saus tomat
sendok makan kecap jamur
siung bawang putih
buah bawang merah
sendok teh air jeruk nipis
sendok teh garam
1/2 
sendok teh merica bubuk
Cara Mengolah :
  1. Haluskan bawang putih dan bawang merah, lalu tambahkan saus tomat, kecap jamur, air jeruk nipis, garam, dan merica bubuk, aduk hingga rata.
  2. Masukkan cumi, aduk rata, lalu simpan dalam kulkas selama kurang lebih 1 jam.
  3. Masukkan campuran cumi tadi ke dalam wajan, masak hingga setengah matang, angkat, lalu panggang cumi hingga matang dan berwarna kuning kecoklatan, angkat.
Sajikan dengan hiasan pemanis, untuk meningkatkan selera.
Grill squid Grill squid Reviewed by toyota on 20.32 Rating: 5

Tidak ada komentar