egg rendang

• 8 eggs
• 5 pcs onion
• 2 pcs of garlic
• 1/2 segment of galangal
• 4 pcs red chilli
• 1/2 segment of turmeric
• 1 turmeric leaf lbr
• ginger
How to cook:
• Blend all ingredients except ginger and turmeric leaves
• Put a little oil and saute until fragrant smell
• Cook the coconut milk and boiled eggs that have been put first.
• crushed ginger and turmeric leaf and enter into the food
• Cook until the oil out and somewhat dry.
• Remove and serve.
Versi Indonesia...
Bahan:
- 8 butir telur
- 5 bh bawang merah
- 2 bh bawang putih
- 1/2 ruas lengkuas
- 4 bh cabe merah
- 1/2 ruas kunyit
- 1 lbr daun kunyit
- jahe
Cara memasak:
- Haluskan semua bumbu kecuali lengkuas dan daun kunyit
- Masukkan sedikit minyak kemudian tumis hingga baunya harum
- Masak dalam santan kental kemudian masukkan telur yang sudah direbus terlebih dahulu.
- Memarkan lengkuas dan daun kunyit kemudian masukkan kedalam masakan
- Masak hingga minyak keluar dan agak kering.
- Angkat dan hidangkan.
egg rendang
Reviewed by toyota
on
20.21
Rating:

Tidak ada komentar